С празнично веселие стартираха Коледните тържеста в Левски
С празнично веселие стартираха Коледните тържеста в Левски / archiv.DarikNews

С празнично запалване на коледните светлини беше даден старта на тържествата по повод Рождество Христово и Нова година на площада пред Община Левски, вечерта на 7 декември.

С празнично веселие стартираха Коледните тържеста в Левски
netinfo

Танцови и вокални състави от града и общината се погрижиха за доброто настроени на всички, които въпреки студа бяха дошли да съпреживеят коледния дух и се порадват на красивата елха и коледна украса. Кръшно хоро се изви на площада за малки и големи.

С празнично веселие стартираха Коледните тържеста в Левски
netinfo

На 20 декември малките коледарчета по традиция ще поздравят кмета на Общината и общинското ръководство с обичаят „Коледуване" за здраве, успехи, късмет и светли празници. По повод предстоящите коледни и новогодишни празници МКБППМН към Община Левски организира конкурс за коледна картичка под надслов "Коледна магия за всички". 

На 20  декември  ще бъдат наградени и класираните в конкурса за коледна картичка на в ритуалната зала на Община Левски. До момента участниците са над 80, а картичките, изработени ръчно според регламента на конкурса, са една невероятно красива палитра от багри чувство талант и послания, която безспорно ще затрудни журито.

Пак на 20 декември от 17:30 часа е големият Коледен концерт на НЧ „Георги Парцалев".

На 31 декември Община Левски кани всички жители и гости на града и общината да посрещнат заедно Новата 2013 година.