Руслан Мъйнов отново представя романси и песни от руското кино в Съгласие
Руслан Мъйнов отново представя романси и песни от руското кино в Съгласие / dariknews.archive

Заради изключително големия интерес, Руслан Мъйнов ще изнесе за втори път в Плевен концерта си с руски романси и песни от филми на руското кино. При първото му гостуване в края на ноември миналата година билетите свършиха буквално за часове. Почитателите на харизматичния изпълнител имат още един шанс да се докоснат до неговото творчество.

Концертът ще се състои на 4 февруари (сряда), от 19 часа, в зала „Емил Димитров" на читалище „Съгласие". Билетите са на цена от 8 и 10 лв. и могат да се закупят от Касата при Читалището всеки делничен ден от 11 до 18 часа.

Добилия изключителна популярност концерт на Руслан Мъйнов беше изнасян два пъти в Зала 1 на НДК. В програмата са включени цигански романси, добили световна популярност като „Очи чeрные", „От зари до зари", „Нане цоха", „Андрю вердан", „Парамела"; песни от филми на голямото руско кино, сред които „Диамантената ръка", „Кавказка пленница", „Тримата мускетари", както и военните песни „Смуглянка", „Ваше благородие" и други.

Всички песни са със специална оркестрация, дело на Левон Манукян и на 15-годишния Георги Милтиядов. Концертът е под диригентството на Левон Манукян и с участието на Симфоничен оркестър Шумен.