Подкрепата за Антонио продължава на мото-пистата в Долна Митрополия
Подкрепата за Антонио продължава на мото-пистата в Долна Митрополия / dariknews.archive

Този уикенд на пистата Долна Митрополия край Плевен ще се състои поредният високоскоростен мото-празник - Шампионат Супермото-2015.

На най-доброто трасе за супермото в Европа ще се проведе вторият кръг от източно-европейския шампионат в класовете SM65, SM85, SM3 и S Open (европейският шампионат в класовете SM65 и SM85), a успоредно с тях ще се състои и третият кръг от източно-европейския шампионат по мотоциклетизъм на писта в класовете SP 125, Formula 600, Formula 1000, Supersport 600 и Superbike.

По време на атрактивното шоу ще бъдат събирани средства за подпомагане на Антонио Антонов, който страда от церебрална парализа.
Всеки, който желае да подкрепи Антонио ще може да го направи с парично дарение в две кутии, които ще бъдат разположени сред публиката.

Пак на 13 и 14 юни 2015 г. на летището в Сапарева баня ще се проведе първи кръг от Българския дрифт шампионат, по време на който също ще бъдат поставени кутии за събиране на средства в подкрепа на Антонио Антонов.

Подкрепата за Антонио продължава на мотопистата в Долна Митрополия
netinfo

Антонио е роден през 1999 г. с церебрална парализа като до сега са му направени 7 операции. След двугодишни изследвания в московска клиника момчето се нуждае от присаждане на стволови клетки. Бащата - Николай Антонов обясни, че това е необходимо, за да може да се спре процеса на умиране на мозъчни клетки.

Необходимата сума за присаждането на стволови клетки в клиниката в Москва е 105 000 евро.

Сметката за набиране на средства за Антонио Антонов е:

Уни Кредит Булбанк гр. Плевен - Антонио Николаев Антонов

Сметка: BG22YNCR7527 1045712518BIC: UNCRBGSF