Община Плевен покани специалисти за 7 позиции в проект за социално включване
Община Плевен покани специалисти за 7 позиции в проект за социално включване / archive.darik

Община Плевен отправи покана към желаещите да кандидатстват в избор на специалисти - логопед, медиатор, педиатър, психолог, социален работник, специален педагог и рехабилитатор.

Избраните специалисти от посочените специалности ще предоставят услугите „Ранна интервенция на уврежданията" и „Индивидуална педагогическа подготовка за деца с увреждания" по Проект за социално включване. Срокът за подаване на документи за кандидатстване е 31 август 2014 г.

Услугата „Ранна интервенция на уврежданията чрез създаване на Център за ранна интервенция на уврежданията" е по проект „Днес инвестираме в бъдещето на децата - разширяване капацитета на ОДЗ „Снежанка" и разкриване на Регионален център за ранна интервенция на уврежданията в град Плевен".
Проектът е финансиран със заемни средства от Международната банка за възстановяване и развитие в размер на 31,39 милиона евро по Проекта за социално включване.

Подробна информация може да бъде намерена на електронната страница на проекта: http://www.mlsp.government.bg/sip, а техническото задание за изпълнение на поръчката може да бъде намерено на електронен адрес http://www.pleven.bg .

Всичко за необходимата документация за отделните специалности, желаещите могат да научат от сайта на Община Плевен.