pleven
pleven / obladmin-pleven
Областният управител на Област Плевен Мирослав Петров поздрави комисар Станислав Атанасов с назначаването му за директор на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” в Плевен.
 
„Уверен съм, че като доказан професионалист с безспорни качества, Вие достойно и отговорно ще изпълнявате задачите си на ръководител на Регионалната дирекция в Плевен.Убеден съм, че бъдещото ни съвместно сътрудничество ще бъде успешно. Винаги съм готов да съдействам за решаване на общите задачи, които стоят пред нас. Желая здраве на Вас и на състава на РД „ПБЗН” – Плевен. На добър час!”, каза областният управител на Област Плевен Мирослав Петров. 

pleven
obladmin-pleven

Официалното представяне на новия директор направи директорът на ГД „ПБЗН” главен комисар Николай Николов.
 
„Искам да благодаря на областния управител за това, че днес е сред нас. Присъствието му приемам като израз на доверие към всички вас, знак на значимост на професията, която изпълнявате и заявка за бъдещото плодотворно сътрудничество.”, каза главен комисар Николай Николов.
 
„Всеки ден се налага да се вземат важни решения, такива които засягат човешки съдби. Това е далеч нелека задача. На новия директор пожелавам да взема мъдро своите решения и след като го е направил, устойчиво да ги налага и да следи за тяхното изпълнение. Желая Ви успех”, каза още Николов.