НЧ„Георги Парцалев -1901 в Левски обяви конкурс за секретар на читалището
НЧ„Георги Парцалев -1901 в Левски обяви конкурс за секретар на читалището / фейсбук

Настоятелството при НЧ„Георги Парцалев-1901" гр. Левски обяви конкурс за секретар на читалището. Изискванията за изпълнение на длъжността включват:

- средно-специално или висше образование /като кандидатите с висше образование са с предимство/. Допълнителна квалификация - компютърна грамотност. Умения за координация и контрол на документооборота, включващ цялостния процес на работа с документи, създаване, оформяне, обработване, движение, контрол върху изпълнението и съхраняване.
Познаване и прилагането на законите и другите нормативни документи, отнасящи се към дейността на юридическите лица с нестопанска цел, трудовия процес, и вътрешните нормативни документи на читалището.
Комуникативност, умение за работа в екип, професионална ангажираност и отговорност.

Конкурсът ще се проведе на два етапа:

В рамките на първия етап се разглеждат постъпилите заявления, като се преценява дали са представени всички необходими документи.
В рамките на втория етап чрез събеседване се оценяват кандидатите като се поставят въпроси, свързани с познаването и прилагането на законите и другите нормативни документи, отнасящи се към дейността на юридическите лица с нестопанска цел, трудовия процес, и вътрешните нормативни документи на читалището.

Кандидатите подават лично или чрез пълномощник писмено заявление /свободен текст/ за участие в конкурса.

Документи ще се приемат в сградата на НЧ „Георги Парцалев-1901", бул. „България" №45, всеки работен ден от 08:00 до 12:00 часа и от 13:00 до 17:00 ч. от Йордан Първанов, в срок един месец от датата на публикуване на обявата.

Телефон за връзка: 0650/8 26 30 - Йордан Първанов.