/ МВР
30-годишен е задържан за незаконно притежаване на три вида наркотици, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР. В жилището на мъжа е било извършено претърсване на 20 януари, около 15:00 часа в хода на специализирана операция за противодействие на разпространението на наркотици, разпоредена от директора на ОД на МВР. 

Полицията задържа 22-годишен с амфетамин

Полицаите открили 126 грама марихуана, 22 грама хероин и 58 таблетки синтетична дрога. Видът на наркотичните вещества е установен с тестове. Дрогата е иззета и е на съхранение в РУ-Кърджали. Притежателят ѝ е задържан за срок до 24 часа в управлението.

Полицията задържа 18-годишен с марихуана в Кърджали

Образувано е бързо производство по чл. 354а, ал.3 от Наказателния кодекс, работата продължава сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в дирекцията и разследващ полицай. Второ бързо производство за незаконно притежаване на наркотици е образувано в полицията в Кърджали след проверка на 24-годишен в събота около 20:30 часа в областния център.

Полицаите открили суха листна маса, която при извършен тест реагирала на марихуана. Младежът е задържан в полицейското управление в Кърджали и работата по случая продължава разследващ полицай.