Ваня Цветкова за мандата на ДПС: Те ни унижиха, това е предварително заложена бомба
Ваня Цветкова за мандата на ДПС: Те ни унижиха, това е предварително заложена бомба / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Като предварително замислена и заложена бомба, която да се взриви и нашия регион, определи даването на мандат на ДПС в Кюстендил, водачът на листата на "Движение 21" Ваня Цветкова.
"Те ни унизиха. Това е грубо нарушаване на правата на избирателите от Кюстендилски избирателен район. Няма как с по- малко от 1, 5 % да се наложи народен представител, който се ползва с не добра слава в неговия район Самоков и то с гласовете на етнически български турци от Турция, които и не са знаели за кого гласуват. Лютви Местан каза в кампанията, че се надяват да имат народни представители в региони като Кюстендил и др., където няма етнически турци. Това е една заложена отдавна бомба и това е една подигравка на ДПС към нашия регион. Какъв човек са заложил те, да ни изненадат като народен представител на Кюстендилски регион и как този човек ще защитава нашите права и свободи, като тези наши парва и свободи са напълно отнети, защото кюстендилци не са избрали този човек. Знаем и кои и как са гласували за този небезизвестен кандидат", каза пред Дарик Ваня Цветкова.
Цветкова призова всички представители на политически партии, които участваха на последните избори за Народно събрание да се обединят и да дадат отпор на това решение.
"Хората от всички общини- кюстендилци, дупничани трябва да се обединим срещу това посегателство на нашите права и свободи. Кураж на кюстендилци и не трябва да отстъпваме", заключи Ваня Цветкова.