В. Цветкова: Галеви са маша на управляващите, а комисар Караджов е изкупителна жертва
В. Цветкова: Галеви са маша на управляващите, а комисар Караджов е изкупителна жертва / netinfo

"Комисар Чавдар Караджов е изкупителна жертва, но не, че той не носи част от вината за явлението Галеви", така коментира депутатът от БНД Ваня Цветкова, освобождаването на директорът на ОД на МВР в Кюстендил. / Чуй /

"Галеви са маша в ръцете на управляващата тройна коалиция, иначе те не биха могли да съществуват. Ако имат достойнство всички, включително и колегата Манолова, трябва да кажат- какви са им били контактите с Галеви", заяви Ваня Цветкова. Тя допълни, че от години се знае кои са феодалите в Дупница и околията и никой не предприема необходимите действия. "Дори и министър Миков, който не направи нищо, когато Галеви и тройната коалиция се вихреха да купуват гласове на изборите в Бобошево".

Според Цветкова е изключително скандално присъствието на колежката й Манолова на отчета за 1- годишното управление на община Дупница, където тя е похвалила този тип управление и изразила готовност да помага в бъдеще.

"Грешка бе смяната на предишния директор Борислав Златанов, защото той си е позволявал да изпраща полиция в Дупница срещу Галеви", каза още депутатът от БНД.

"Моделът Дупница не е европейски, а латиноамерикански", коментира и областният председател на БНД Ивайло Панев.