Радостин Велинов: Показахме, че не сме боксова круша
Радостин Велинов: Показахме, че не сме боксова круша / Влади Владимиров, Дарик Кюстендил
Радостин Велинов: "Показахме, че не сме боксова круша"
57187
Радостин Велинов: "Показахме, че не сме боксова круша"
  • Радостин Велинов: "Показахме, че не сме боксова круша"

Работи се правилно и в отбора има настроение, казва халфът на юношите старша възраст на ФК "Велбъжд" Радостин Велинов. Той се разписа в последния игран мач и победата с 2:1 над "Локомотив"- София. В двубой от 8- мия кръг на Елитната юношеска група U- 19, "Велбъжд" посреща "Любимец" в събота, от 14, 00 ч. на стадион "Осогово". Кюстендилци, водени от Георги Петров са 6- ти в класирането, а гостите са 12- ти.

"Работи се правилно и мисля че вървим нагоре. Много хора ни отписваха от тази група, но с тези резултати им показахме, че не сме аутсайдери или боксова круша. Готвим се за мача с "Любимец" и 3- те точки", коментира пред Дарик Радостин Велинов. Неговата мечта е да бъде футболист на италианския "Рома".

"Ние работим за това да бъдем футболисти вече 10 години. Това ти е мечта, то те кара да излезеш всеки път на терена мобилизиран, да се развиваш, да вървиш нагоре. Ние искаме с това да се прехранваме", допълни футболистът. Той е роден 1995 година, започна своята кариера в бившия ФК "Бузлуджа", като игра през миналата година за "Ботев"- Пловдив.