Мая Манолова тръгва на срещи с ново информационно средство
Мая Манолова тръгва на срещи с ново информационно средство / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Водачът на листата на "БСП- Лява България" в Кюстендилски избирателен район Мая Манолова се качи на "кемпер" и тръгна на обиколка в областта. От едната му страна са представени кандидатите за депутати от листата, а от другата на карта на областта са показани снимки от обектите, които са изградени или са в процес на строеж, благодарение на усилията на Мая Манолова. Надпис "На всеки километър" стои на задната част на кемпера.


"Това ново информационно средство е начина, чрез който ще стигнем до всеки човек. Кампанията е с и за хората. Измислили сме този нестандартен начин да стигнем до всяко село, до всеки градски квартал, до всяко семейство. Нашите послания са изключително за хората и най- добрия начин да ги чуят е да ги чуят от нас лично. По този начин и ние ще чуем тяхното мнение за нашата платформа и нашата работа. Слава Богу направили сме много за кюстендилския регион и може да гледаме спокойно хората в очите, да отговаряме на техните въпроси и там, където сме си свършили работата, да чуем и техните благодарности", заяви Манолова.

Обявен е конкурс сред младите хора в областта за име на новото информационно средство. Предложенията до момента са- Червения Мишо, Ламбо, Червената стрела, но се приемат и други, които най- вероятно ще дойдат от самите хора. Младежи от БСП- Лява България придружиха Манолова по време на първата обиколка.

"Кюстендилски регион се промени в резултат на управлението на правителството, подкрепяно от БСП. Градът е по различен, инвестиции за над 15 млн. лв. само за община Кюстендил и над 20 млн. лв. за областта, по програмата за развитие на регионите. Направихме много и за инфраструктурата и за това да изглежда по- добре всяко населено място в нашата област. Направихме много и за младите и за възрастните. Основното предизвикателство е свързано със създаването на нови работни места и привличането на инвестиции. От 1 година работим за австрийска инвестиция в машиностроенето. Има проекти за преработвателната промишленост и за създаването на Бизнес парк в Кюстендил, всичко това е започнато през този 1- годишен мандат и нашето намерение е да го продължим. Това е проблема на семействата в нашия регион- липсата на работа. Когато осигурим работа на младите и на активните, нашият град ще изглежда другояче", коментира Мая Манолова.