Карате клуб Шурикен отново в топ 3 на България
Карате клуб Шурикен отново в топ 3 на България / netinfo

Карате клуб "Шурикен" отново е в топ "3" на най- добрите карате клубове в България. Първото място е за КК "Никон"- София, на второ място са КК "Самурай"- Добрич.
След обявяването на резултатите бяха наградени и национални състезатели, спечелили призове от престижни състезания. За КК "Шурикен" наградените са златните медалисти от Балканското първенство за деца в Белград, Сърбия. Владимир Назъров, Радин Тихолов и Янислав Миленков получиха парични премии от БНФК и генералния спонсор - Застрахователна компания "ЛЕВ ИНС".

Годишната среща на клубовете, членове на БНФК се проведе в Априлци. Награждаването бе съпътствано от съдийски семинар и изпит, на който старши треньорът на "Шурикен" Емил Димитров - ІV дан и Елена Колешанска - І дан успешно защитиха съдийските си степени. Бяха връчени сертификати за лицензиран изпитващ за ПЪРВИ ДАН - черен пояс.

Карате клуб Шурикен отново в топ 3 на България
netinfo

Трима сенсеи в България получиха сертификати и имат правото да организират и провеждат изпити, с правото да удостояват със степен ПЪРВИ ДАН - Емил Димитров - КК "Шурикен"- Кюстендил, Тони Петров - ЦППК, София и Евгени Щерев - КК "Камае"- София.
Коледно тържество на К"Шурикен" ще се проведе в сладкарница "Шампиони" на 21 декември, на него ще бъдат връчени паричните премии на наградените и ще бъдат обявени най- добрите спортисти на клуба, ще има и много изненади и подаръци за всички останали. Тренировките ще бъдат възобновени, по график от 5- ти януари 2017 г.