Футболните съдии на Кюстендил-  добри на терена и в купона
Футболните съдии на Кюстендил- добри на терена и в купона / Влади Владимиров

Футболните съдии от Кюстендил закриха сезона с традиционните футболен двубой "Стари" на "Млади" и банкет. Опитът отново победи- с 4:3, а за първи път в ролята на главни съдии влязоха, трима от най- младите в колегията- Денис Димитров, Алберто Боянов и Велизар Чавдаров.
Дошлият да подкрепи старите си колеги, Николай Ангелов откри резултата за 1:0 още в 6- та минута, но младите бързо се върнаха в играта с гол на един от най- опитните в състава им Любомир Терзийски, в 14- та минута. До края на първото полувреме във врата на младите се разписаха Емил Манасиев и Злати Хаджийски- за 3:1, на който му се наложи да на пусне терена преди началото на втората част.

Футболните съдии на Кюстендил-  добри на терена и в купона
netinfo

Старите започнаха второто полувреме с 9 футболисти и Любомир Терзийски бе отново изведен на стрелкова позиция и не сгреши за 3:2, в 52 минута. Младен Пенев обаче отново внесе спокойствие сред съотборниците си, като реализира за 4:2 в 66- та минута. В последната минута на мача, по- почетна загубата на отбор "Млади" направи Томислав Еленков, който ядосан от развоя на мача напусна рамките на вратата и стана централен нападател. Делегатът, който подкрепи съдиите до финала бе Иво Велинов.
И на финала- банкет в елитен кюстендилски ресторант, с много настроение, песни, танци и наздравици за края на сезона и повече мачове през новото първенство. / На снимката Велизар Чавдаров и Марио Димитров /

Футболните съдии на Кюстендил-  добри на терена и в купона
netinfo

Оркестърът поздрави и уважи съдиите на тяхната маса. В същия ресторант края на първенството отбелязаха и футболистите на "Велбъжд", като старши треньорът Юлиян Кръстев и халфът Кирил Вълов лично поздравиха футболните съдии.
Любомир Терзийски и Николай Спиридонов бяха момчетата, които направиха възможен този празник и колегите им благодарят!

Футболните съдии на Кюстендил-  добри на терена и в купона
netinfo