Иван Ибришимов
Иван Ибришимов / netinfo


Д-р Иван Ибришимов заяви, че е доволен от резултата, въпреки, че са втора политическа сила в област Кюстендил.
Той допълни, че резултатите бележат ръст в сравнение с парламентарните избори през 2013 година и 2014 година, подобряват резултата и от първия тур на президентските избори миналата година.
„Доволен съм защото този резултат е чист. Резултат, с който изчистих името, както на БСП, така и моето“ каза още Ибришимов, като допълни, че с този резултат са отпаднали съмненията за подкрепа от всякакви икономически кръгове.
„Искам да благодаря на всички избиратели в Кюстендилска област, които повярваха в нашия екип, да благодаря на всички които гласуваха, защото както съм казвал, това е най-важно в едни избори, да се гласува, за да може тежестта на корпоративния вот, който и сега не липсваше да бъде намалена“ каза д-р Ибришимов.
Той заяви, че се надява след окончателните резултати БСП да има два мандата. „Ние бяхме един много добър екип“ допълни Ибришимов.
Заяви, че се надява политически лидери да намерят консенсус, да направят компромис, за да се състави стабилно правителство, защото още едни избори няма да бъдат добре за България.
Д-р Иван Ибришимов има най-много преференции в област Кюстендил. Лично за него за гласували 3 615 жители на областта.