/ Областна администрация-Хасково

Званието Почетен гражданин на Харманли бе връчено на Димитър Карамфилов - треньор по лека атлетика и създател на една от най-успешните лекоатлетически школи България, тази в Харманли. Това стана на тържествена сесия, тъй като града отбелязва своя празник.

Гара Весел Великден радва децата на Харманли (СНИМКИ)

В обръщението си към жителите на Харманли кметът Мария Киркова подчерта, че е оптимист за своя град. Тя призна, че постигнатото в града е плод на усилията на всички харманлийци и поиска заедно да продължат да работят за развитието на родния град.

От администрацията на губернатора съобщиха, че Станислав Дечев е споделил, че всеки път, когато идва в Харманли вижда градът все по-приветлив.  

Правят фотоконкурс за празниците Харманли

На тържествената сесия на Общински съвет Харманли присъстваха народните представители д-р Георги Станков и Митко Полихронов, кметовете на Свиленград и Любимец инж. Георги Манолов и инж. Анастас Анастасов, заместник-областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова, почетните граждани награда и други.

Поздравителен адрес до жителите и гостите на Харманли изпратиха ръководители на държавни и общински институции, общини и неправителствени организации.