/ Дарик Враца
Полицаи са претърсвали с обучено куче заведение на "Веспрем" в Хасково вчера, научи Дарик радио. По думите на свидетели пред Дарик радио криминалистите са търсили мъж, който се занимава с безакцизен алкохол и цигари. Запознати твърдят, че издирваният вчера е Николай Колев. 

Намериха цигари в Хасково, Харманли, Димитровград

От полицията съобщиха, че са намерени безакцизни цигари, алкохол и гориво в Хасково. Наши източници съобщиха, че са открити точно при акцията на "Веспрем". Вчера криминалистите са проверили жилище и лек автомобил „Мерцедес“ на улица „Генерал Колев“ в областния град, обитаван от 44-годишния Николай Колев мъж. Там те са открили общо 12 600 къса цигари без бандерол. Това обаче е станало след акцията на к-с "Всепрем".  

Намериха наркотици в бидон в Брястово

От ОД на МВР-Хасково уточняват, че в съседно на жилището помещение, ползвано от мъжа е констатирано наличие на  183,6 литра безцветна течност с мирис на алкохол, а в гараж – 60 литра кафеникава течност с мирис на нафта.

За спирта и горивото, собственикът им не е представил пред проверяващите документи показващи законен произход или заплатен акциз. Иззети са с протокол за предаване.

За случая е уведомен „Отдел митническо разузнаване и разследване“. Работата по случая продължава.