Николай Камов и подкрепеният от ПД Социалдемократи кандидат за кмет Георги Узунов разговаряха с хасковлии
Николай Камов и подкрепеният от ПД Социалдемократи кандидат за кмет Георги Узунов разговаряха с хасковлии / netinfo
Лидерът на Политическо движение „Социалдемократи” Николай Камов беше в Хасково днес, за да изрази отново подкрепата си за независимия кандидат за кмет на общината Георги Узунов. Двамата, придружени от симпатизанти и съмишленици, се разходиха из централната градска част и разговоряха с хората за техните проблеми и проблемите на Хасково.

Доволен съм от посещението си тук. Виждам как съзнанието на хората се променя и те са готови да гласуват за подкрепения от нас кандидат, коментира Николай Камов.Той изрази увереност, че след изборите отново ще се върне в Хасково, вече като гост на новия градоначалник.

Хората бяха усмихнати когато ни виждаха, защото осъзнават че аз съм социалният кандидат за кмет на този град и вярвам, че вече разбират че евентуалното ми избиране ще подобри управлението на Хасковска община, заяви Георги Узунов.

След посещението си в Хасково Николай Камов отпътува за срещи в другите общини от областта, в които Политическо движение „Социалдемократи” има свои кандидати са градоначалници.