/ Дарик радио
Димитровград с приза
97695
Димитровград с приза
  • Димитровград с приза
Димитровград получи наградата за „Бизнес град” в традиционната класация на Дарик радио „Най-добрият град за живеене в България”. На специалната церемония в столицата приза получи кметът Иво Димов.

Димитровград е "Бизнес град" за 2017 г.
Дарик радио

Това е признание за целия екип, с който работим в общината и всички димитровградчани, защото Димитровград е създаден, като индустриален и икономически център и успяхме да го върнем, като такъв на икономическата карта на България, коментира той за Дарик веднага след финала на церемонията.

Бургас е най-добрият град за живеене в България (ВИДЕО/СНИМКИ)

"Наградата „Бизнес град” в една такава авторитетна класация е признание за усилията ни и ни задължава да продължим да работим за привличане на инвестиции и подобряване на качеството и стандарт на живот в Димитровград", каза още Иво Димов.

В класацията до момента това отличие са получавали София, Бургас, Пловдив и Стара Загора.

Миналата година в класацията на Дарик Димитровград бе избран за "Град на инвестициите".

Димитровград е "Бизнес град" за 2017 г.
Дарик радио

Бургас е тазгодишният победител в класацията „Най-добър град за живеене в България“. Бургас е и най-добър град за живеене според слушателите на Дарик радио и читателите на darikradio.bg.Смолян е град на знанието, Сливен бе избран за зелен град, София е евро град.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ЦЕРЕМОНИЯТА

Сред отличените са още Шумен, Габрово и Стара Загора.Пловдив бе удостоен с наградата „Град на финансовата устойчивост” по време на официалната церемония на 11-тото издание на класацията на Дарик радио „Най-добрият град за живеене“. 

Ежегодното изследване цели да разбере къде съвременните хора се чувстват най-добре и кой град предлага добър и перспективен начин на живот.

Чуйте кмета на Димитровград Иво Димов в приложения файл, а с още коментари за отличието и инвестициите в община Димитровград утре в сутрешния блок на Дарик радио-Хасково.