30 снимки в ученическа изложба на клубове Млад журналист и Аз, фотографът
30 снимки в ученическа изложба на клубове Млад журналист и Аз, фотографът / netinfo

30 избрани снимки, които илюстрират работата им, представиха снощи в изложбена зала „Асен Крайшников” ученици от клубовете „Млад журналист” и „Аз, фотографът” на СОУ „Любен Каравелов” с ръководител главният учител Живко Русев.

„Фоторепортер 2012” е мотото на експозицията, която показва акценти от свършеното в периода от февруари по проект УСПЕХ, коментира той.

При откриването на изложбата учениците показаха в мултимедиен вариант поредния брой на списвания от тях вестник „Каравеловец”.

30 снимки в ученическа изложба на клубове "Млад журналист" и "Аз фотографът"
netinfo

Да продължават да търсят красивото и го улавят с обективите си, като обогатяват документално летописа на своето училище пожела на учениците председателят на клуба на дейците на културата и фотографското общество към него Инко Бургелов. Сред гостите бяха председател на постоянната комисия „Култура, вероизповедания и средства за масова информация” в общинския съвет Христо Цветков, преподавателят от ПГХХТ „Проф. д-р Асен Златаров” Георги Гочев, учители от СОУ „Любен Каравелов”, ръководителите на ансамбъл "Звездица" Антония и Веселин Иванови, родители, съученици и приятели на младите фотографи и журналисти.