/ iStock
На едно място ще се съберат най-обичаните инфлуенсъри, актьори, влогъри, спортисти и певци
Teen Boom Fest е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, актьори, влогъри, спортисти и певци. Това е първо гостуване на вълнуващото събитието в Севлиево, информира кметът на града д-р Иван Иванов.

Фестът ще бъде на 18 юни (събота) в парк "Казармите".

Входът е свободен. Началото е от 16:00 часа. Тогава ще стартират вълнуващите фен срещи, а от 19:30 часа започва музикалната фиеста.

Специални гости на Teen Boom Fest - са нашумялата реалити звезда Ева Георгиева, актьорът Ивайло Захариев, създателят на най-успешния уеб сериал „The Boxing Antelope” Денислав Димчев.

Фитнес-влогърът Ива Друмева също ще бъде част от програмата и вече е подготвила интересни здравословни рецепти и тренировки за топ форма, които няма търпение да ви сподели.

С нас пристига изпълнителката на тоталните хитове “Sagapao” и „Война” - очарователната Дара Екимова. Това не е всичко, защото публиката ще танцува и пее “Te Amo” заедно с Торино и Пашата и ще има възможност да се наслади на изпълненията на най-известното трио в България - Deja Vu.

Известните изпълнители Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков са част от този уникален продукт и създават въздействаща музикална колаборация от оперни арии и поп звучене. В ролята на водещи ще се изяви звездното семейство Артьом Анатолиевич - ARti и нежната му половинка Кристина Дончева. С това гарантираме, че вечерта ще донесе емоции и настроение, които ще ви усмихват дълго след това.

Във фен зоната от 16:00 часа ще бъдат още Алпер Чочев, Мегсън, Светлозара, Ива Друмева, Денислав Димчев, а идеята на фен срещите е посетителите на фестивала да се срещнат със своите идоли, като разполагат с необходимото време да си поговорят, снимат или просто да вземат автограф.

Първото издание на TEEN BOOM FEST се случи през 2020 година. Зад гърба си имаме две успешни години, събирайки над 20 000 души и повече от 350 участници между 8-25 г. и техните семейства.

Една от водещите мисии на TEEN BOOM FEST е социалната отговорност към младото поколение, превенция на опасностите, които ги заобикалят, като употребата на наркотични вещества, педофилия и опасни игри в социалните мрежи, насилие и други. Чрез нас и техните кумири посланията се възприемат много по-бързо и с доверие от подрастващите. През 2022 г. екипът на фестивала си постави предизвикателството да се срещне с публиката на най-големите областни центрове в България.