1 май в Дряново
1 май в Дряново / БСП

Социалистите отбелязаха 1 май - Деня на труда. В Дряново празникът съвпадна с откриването на нов офис на левицата в центъра на града. На събитието присъстваха народният представител от ПГ на „БСП за България” Кристина Сидорова, областният председател на БСП Николай Григоров, общинският председател на БСП в Дряново Тодор Обрешков, младежкият лидер на БСП Дряново Трифон Панчев, общинските съветници от групата на БСП в Дряново, членове и симпатизанти на партията.

„На новия клуб пожелавам да бъде пълен винаги с хора, тук да се празнуват победи и да се раждат онези хубави идеи и решения, които ще направят Дряново и България едно по-добро място за живот.”, обърна се Кристина Сидорова към местните социалисти и отправи приветствие по повод 1 май.

Дряново
БСП

„Днес е ден на труда, но ден и на протест, в който ние трябва да кажем, че повече не може така - хора да работят за унизително ниски заплати, да работят при лоши условия на труд и да работят, за да оцеляват. Днес е ден да кажем, че това трябва да се промени, затова нека заявим твърдо желание, че трябва да променим България и да я направим онази България, в която нашите и вашите деца, и вие ще живеете достойно!”, заяви депутатът от левицата.