Концертът Следи, в памет на Манол Цоков, ще бъде излъчен на  LED-екрана на пл. Възраждане
Концертът Следи, в памет на Манол Цоков, ще бъде излъчен на LED-екрана на пл. Възраждане / DarikNews.bg, архив

Вторият обновен концерт „Следи“ в памет на Манол Цоков ще се излъчва на площад „Възраждане“ за тези, които не могат да влязат в залата и този път, съобщават организаторите от клуб "Будители".

На живо със звук и картина от случващото се в залата, габровци ще могат да гледат джаз-събитието на LED-екрана срещу Община Габрово и ще слушат изпълненията на Диксибенд Ол Старс с проф. Владимир Радулов, Венцислав Благоев, Невилян Гемижев, Красимир Стефанов и други, както и техните колеги от Оркестър Габрово в първата част, в която ще звучат евъргрийни.

За втори път, но с различен репертоар идват Васил Петров, Стефка Оникян, младите Весела Морова и Драгомира Драшкова. Този път публиката ще чуе и Ани Върбанова.

Повече от 35 изпълнители ще излязат на сцената. Концертъ т ще продължи над 3 часа и в антракта ще има бюфет. Публиката на площада трябва да се подготви с топли връхни дрехи, ако иска да гледа концерта до край.

Билетите от 8 лева и 5 за пенсионери са на привършване и това провокира Инициативния комитет на куб „Будителте“, да организира този жест – джаз под  небето.