Преси
Преси / личен архив

Тази събота (24 юни) в парка „Маркотея“ от 10.00 часа ще се проведе благотворителен базар, а събраните средства от него ще отидат за лечението на 10-годишната Преси от Габрово, нуждаеща се от операция в Германия. Преси има вродено заболяване Spina bifida, което й пречи да ходи нормално.

В съботния ден уникалните Vassi и Desi ще направят открита тренировка по зумба, която ще започне в 11.00ч., и ще ви мотивират да изглеждате и да се чувствате по-добре, а екипът на танцовата формация „Балканджии“ пък ще ни върне към корените с урок по народни танци.

Освен това е организиран и благотворителен базар, в който се включиха десетки доброволци, предоставили свои неща и ръчно изработени красоти. Не е тайна, че ще има и домашно приготвени вкусотийки и много забавни игри за малки и големи.

И всичко това в името на едно прекрасно габровско дете – Преслава Червенска! Споделете с приятели. Събота, 10 часа, парк „Маркотея“. Носете добротата и усмивките си!

Сумата, необходима за операцията, е 22 400 евро.

Ако нямате възможност да присъствате, но искате да помогнете, може да го направите с превод по дарителската сметка или със смс DMS PRESLAVA на 17 777.

Можете да помогнете на Преси и чрез:

Дарителска сметка в Първа Инвестиционна Банка АД
IBAN: BG17FINV91501317000248
Титуляр: Преслава Христова Червенска