Волейболистите си направиха обща снимка с децата на Добрич
Волейболистите си направиха обща снимка с децата на Добрич / фейсбук
Необичайна снимка отбеляза края на волейболната среща от междинния 14-и кръг на Суперлигата между Добруджа 07 и Марек Юниън Ивкони. От ръководството на добричкия клуб призоваха след мача всички деца и ученици в залата да си направят обща фотография с волейболистите. Момчетата от отбора и малките фенове позираха в продължение на десетина минути пред обективите на десетки фотоапарати и телефони.

"Винаги след нашите мачове желаещите да се снимат с волейболистите са много и времето все не стига. Затова искахме по-този начин да зарадваме децата с една обща снимка с всички играчи", коментира пред Дарик президентът на клуба Галин Господинов.

Категорична победа на Добруджа 07 над Нефтохимик

Зала "Добротица" по традиция бе пълна, както на всеки мач на добричките волейболисти. Добруджа 07 си върна третото място в таблицата след вчерашната победа над Марек с 3:1 (27:25, 25:21, 15:25, 25:15). Първите два гейма бяха много оспорвани и спечелени от домакините. Третият гейм премина изцяло под диктовката на гостите от Марек. Ситуацията се промени на 180 градуса в четвъртия гейм, когато Добруджа 07 се наложи категорично над съперника.

Украинецът Игор Антонюк, който отсъства от редиците на добричлии в последните мачове заради контузия, се възстановява и вече тренира. Очаква се в скоро време да влезе в игра, съобщиха от клуба.