Румен Иванов: Гласувам за доброто бъдеще на всички хора в Добруджа
Румен Иванов: Гласувам за доброто бъдеще на всички хора в Добруджа / Дарик Добрич
Румен Иванов: Гласувам за доброто бъдеще на всички хора в Добруджа
63908
Румен Иванов: Гласувам за доброто бъдеще на всички хора в Добруджа
  • Румен Иванов: Гласувам за доброто бъдеще на всички хора в Добруджа

 

„Аз вярвам в институциите и че всичко ще бъде доказано. Вярвам, че това е технологичен брак, който трябва да се съхранява там, но нека не избързваме с оценките, те трябва да се дадат от институциите”, заяви водачът на листата на ГЕРБ за Добрички МИР Румен Иванов. Коментарът му бе по повод откритите 350 000 бюлетини в печатница в Костинброд. Кандидат-депутатът даде своя вот в 11 часа в секция №5 в Езикова гимназия.

Румен Иванов допълни, че законът категорично е бил нарушен в деня за размисъл с изявленията на политиците и ТВ-предавания. За това от ГЕРБ са сезирали ЦИК и прокуратурата, а според Иванов трябва да бъде сезиран и СЕМ.

„Човек трябва да се научи и да губи. Това, което социологическите агенции предричаха, явно изнерви много от опонентите и явно те не могат да губят. Днес в края на деня ще стане ясно каква е волята на българските граждани и това е единственото, което трябва да вълнува всички политици. Народът е този, който казва кой, как и защо да го управлява. Гласувам за това, в което вярвам, което съм видял, че се прави и то трябва да продължи. Гласувам за доброто бъдеще на всички хора в Добруджа”, заяви още кандидат-депутатът.

На Томина Неделя той честити празника на всички именници. Чуйте прикачения файл:

Румен Иванов Гласувам за доброто бъдеще на всички хора в Добруджа
netinfo