Проф. Светла Бъчварова: Гласувах за активна социална държава
Проф. Светла Бъчварова: Гласувах за активна социална държава / Дарик Добрич
Проф. Светла Бъчварова: Гласувах за активна социална държава
75314
Проф. Светла Бъчварова: Гласувах за активна социална държава
  • Проф. Светла Бъчварова: Гласувах за активна социална държава

"Дадох своя вот за една активна социална държава", заяви водачът на листата на "БСП – лява България" в Добрички избирателен район проф.Светла Бъчварова, след като  упражни правото си на глас.

"Гласувах за активност на държавата в подкрепа на доходите, на младите хора, а също така и активна държава за подкрепа на икономиката, в това число и на агробизнеса, защото Златна Добруджа има нужда от силна подкрепа", каза проф. Бъчварова. Тя благодари на всички, с които заедно е работила в предизборната кампания, както и на медиите за обективното и точно отразяване.

Струва ми се, че тези, които поемат публично ангажименти, след това трябва и да ги изпълняват и аз ще имам такъв ангажимент, подчерта Бъчварова.

Тя гласува в една от секциите в езикова гимназия "Гео  Милев" в Добрич. Проф. Светла Бъчварова беше придружена от Мая Димитрова - общински председател на БСП и пета в листата с кандидати за народни представители в региона. Веднага след като упражни правото си на вот водачът на "БСП – лява България" получи букет от симпатизанти. За мен е важно да гласувам в Добрич, защото това е районът, който предполагам, че ще представлявам, каза още Бъчварова.