Нови отличия за талантливите певици  от студио Сарандев
Нови отличия за талантливите певици от студио Сарандев / netinfo

Талантливите певици от Добрич - Жана Стефанова и Стефани Маринова, спечелиха отличия от ХІІ Национален конкурс за изпълнители на забавна песен, който се проведе в Пловдив. И двете момичета се състезаваха във възрастова група 15 - 18 години в конкуренцията на 43-ма представители на певчески школи от цялата страна.

Жана, която съвсем скоро навърши 18 години, впечатли журито с уникалния си глас и майсторско изпълнение, и заслужено грабна Първа награда. За втори път тази година Това е втората първа награда за тази година на изпълнителката - преди две седмици тя се върна от конкурс в София със същото престижно отличие.

15- годишната Стефани, която бе сред най-малките в четвърта възрастова група, спечели Трета награда. Стефи успя да се пребори за призово място, като показа невероятно сценично присъствие, добра вокална подготовка и сложен репертоар.

Нови отличия за талантливите певици  от студио "Сарандев"
netinfo

Момичетата са възпитанички на студио за поп-рок певци "Сарандев" при Младежки център - Добрич с вокален педагог Елена Карабельова. Те достойно защитиха доброто име на добричката певческа школа в проведения в Пловдив конкурс, който събра близо 250 млади изпълнители от цялата страна. Музикалният форум беше организиран от министерството на образованието и науката, община Пловдив и Общински детски комплекс – Пловдив.