Глобален Добрич
Глобален Добрич / Дарик Добрич

От Община град Добрич и инициативата „Глобален Добрич“ откриват лятна приемна. Тя е предназначена за добричлии, които не живеят постоянно в града, но се завръщат през лятото, уточняват организаторите. Идеята е да се проведат срещи с хора от страната и чужбина, които по дух, интереси и нагласа се чувстват свързани с града и имат желание да споделят своите знания, опит и идеи за развитието и обновяването на Добрич. От администрацията приемат предложени теми във всяка сфера.

Приемната ще работи всяка сряда от 17.00 до 18.00 часа, в бизнес залата в кметството. Срещи с представители на „Глобален Добрич” и представители на Общината могат да се договарят и в друго време. Необходимо е желаещите да заявят предварително желанието си да посетят приемната във Фейсбук групата GlobalDobrich, на имейл адрес: pavlov.pavel99@gmail.com или на телефон: +359888428512.

Инициативата "Глобален Добрич" проведе през месец май граждански форум за развитие на Добрич, на който бяха събрани работещи идеи в посока на зелената икономика, екологията, фермерските пазари, ИТ сектора и др. Част от идеите вече се реализират, а вторият форум на "Глобален Добрич" ще е на 24 септември т.г.