Фермер от Генерал Тошево търси любовта в ТВ ефира
Фермер от Генерал Тошево търси любовта в ТВ ефира / Нова телевизия

Петър Диков, 24-годишен зърнопроизводител от Генерал Тошево, е сред участниците във втория сезон на „Фермер търси жена”. За предаването го записва сестрата на брат му, а той до последно не вярвал, че ще бъде одобрен за участие. Сега обаче именно той е сред десетимата фермери, които ще търсят любовта в ефира на Нова.

Първата му среща с фермерството е още в детските години, когато помага на баща си в семейния бизнес, а днес вече е един от основните двигатели във фамилното стопанство. Оказва се обаче, че младият фермер има и друга страст, а именно – баскетболът. Като ученик играе в баскетболния клуб в Генерал Тошево, на който сега е член от управителния съвет. След това, с приятелите си сформира аматьорски отбор, с който участват в аматьорската лига във Варна. Успоредно с това е и баскетболен съдия. Признава, че баскетболът е най-голямата му страст, но не отказва да се забавлява и с други спортове като футбола, например. Не случайно, в стопанството си имат футболно игрище – както за да ритат с приятели, така и с надеждата някой ден да организират различни спортни събития.

Остава му само едно – да намери подходящото момиче. Надява се участието му във „Фермер търси жена” да помогне именно за това. До края на юли дамите могат да се запишат за участие във формата, като попълнят специална анкета и обръщение до фермера, който ги е впечатлил най-много на fermer.novatv.bg/casting.

Повече за Петър Диков може да научите от видеото

http://vbox7.com/play:3e0456cc68