Добричка поппевица записа второ парче с Маргарита Хранова
Добричка поппевица записа второ парче с Маргарита Хранова / netinfo

Възпитаничката на добричката школа в поппеенето Радостина Колева записа втора песен с Маргарита Хранова. Парчето се казва "След палитра грим" и е по музика и текст на талантливата добричлийка. Аранжиментът е дело на Бойко Петков.

Първият съвместен проект на Радостина и Маргарита Хранова видя бял свят на миналогодишния фестивал "Бургас и морето". Това бе баладата "Чудо", написана също от Колева. По нея бе направен и видеоклип.

"След палитра грим" ще се завърти в ефира до седмица. Запознати с работата по парчето разказаха, че попиконата Хранова изцяло се съобразила с вижданията на Радостина за звученето на песента.

Колева тръгна към голямата сцена от добричкия поп-рок конкурс "Сарандев" преди 10 години. През 2003 година заедно с Деян Неделчев печелят първа награда за нова песен в същия конкурс. Най-голямото й признание е от 1998 година, когато участва в прочутия фестивал "Славянски базар" в Белорус и взема специалната награда. Като авторка на текстове Радостина се изявява в "Музикалнана академия" на Слави Трифонов и Ку-ку бенд. Издала е две стихосбирки.