Чек за 10 000 лева ще получи победителят в мача за Суперкупата по волейбол
Чек за 10 000 лева ще получи победителят в мача за Суперкупата по волейбол / netinfo

Чек за 10 000 лева ще получи победителят от мача за Суперкупата на България по волейбол при мъжете между отборите на Добруджа 07 и Нефтохимик 2010/Бургас/. Срещата е от 16 часа в неделя – 16 октомври, в зала „Васил Левски” в Пазарджик.

За първи път в страната се провежда мач за Суперкупата, той е между шампиона от Добрич и носителя на Купата на България Нефтохимик. Сблъсъкът ще даде старт на новия сезон на Суперлигата, който започва на 19 октомври.

Група от 25 фенове от Добрич ще пътува за Пазарджик в деня на мача, за да подкрепи своя тим. Председателят на фен клуба на Добруджа 07 Камен Константинов сподели пред Дарик, че групата тръгва с много настроение и нагласата за победа на добруджанци. Награди, забавни игри и приятни изненади очакват феновете на волейбола, които ще наблюдават на живо двубоя. За доброто настроение и атмосферата по трибуните ще се грижи диджей Теди Джорджо.

В първия кръг от новия сезон Добруджа 07 ще гостува на Марек, а първата домакинска среща на добричкия тим е на 24 октомври от 18.30 часа, когато посрещаме Пирин. Фен клубът подготвя различни изненади и хореография в зала Добротица, ще бъдат пуснати в продажба и фенските артикули, които включват шалчета, чаши, стикери, тетрадки, запалки и др.