Модна фиеста в Албена
Модна фиеста в Албена / netinfo
Кулминацията на лайфстайл събитието е ревюто на Жан Люк Амслер
За 17-и път във ваканционно селище Албена ще се проведе Модна фиеста. Събитието започва днес с ревю на елегантни облекла и шоу на басейн „Здравец” и хотел „Калиакра”.

Колекцията на световноизвестния дизайнер Жан Люк Амслер ще бъде представена в Албена. „Това е много голям успех за България. Жан Люк Амслер - едно от най-известните световни имена в модата, след Париж ще представи цялата своя колекция в Албена”, съобщи Мариана Аршева, ТВ продуцент и създател на Модната фиеста. Колекцията на Амслер ще бъде представена на 10 юни, последната вечер на Модната фиеста във вариете-театъра в курорта.

Близо 20 известни модни къщи всяка година показват своите последни летни колекции на феста. Вечер в казино “Албена” се представят елегантните облекла, а сутрин са ревютата на плажни костюми и аксесоари на някои от най-атрактивните басейни на комплекса. Дефилетата тази година ще открие модна къща „Парушев“.

Във фиестата в курорта ще участват и 30 студенти от НБУ, Югозападния университет и Варненски свободен университет, специалност „Мода”.