/ ThinkStock/Getty Images

Над 70 подаръка са осигурени вече за кампанията на Община Бургас "Подари от сърце". Днес бе вторият ден от стартта й. Общият брой на подаръците, които могат да бъдат закупени от благодетели е 330.

Оставете нещо под елхата на доброто в Областна администрация

В кампанията са включени всички социални и дневни центрове в града, в които са настанени или се посещават от деца, младежи и възрастни.  За тези, които вече са осигурени подаръци от благодетели, срещу името им  има отбелязано сърчице.

https://www.burgas.bg/bg/info/index/1386

Списъкът ще се актуализира в реално време. Желаещите да се включат ще могат предварително да отбележат на кого искат да купят подарък, за да се избегне дублиране на подаръци, като се обадят на тел. 056/825772 или на ел.поща info@gotoburgas.bg

За децата и възрастните в нужда: Подари от сърце

Опакованите и поименно надписани подаръци ще трябва да се оставят в Туристическия информационен център на "Александровска" срещу Часовника. Крайният срок на инициативата е 10 декември.

Инициативата е вдъхновена от кампанията Операция "Плюшено мече" - https://plushenomeche.org, като администрацията стартира и своята инициатива, която включва деца, младежи и възрастни от всички защитени жилища и социални домове на територията на Бургас.