Причина за смъртта е белодробна емболия
41-годишен боксьор е починал след сбиване пред блок 80 в бургаския квартал „Меден Рудник”.

Убиха млад мъж в София

Сигналът за инцидента е подаден около 19:20 часа в Четвърто Районно управление-Бургас. Установено е, че мъжът присъствал на домово събрание, на което между него и 45-годишен съсед възникнал скандал. Двамата излезли на улицата, където се сбили.

Техни съседи ги разтървали и 41-годишният мъж се качил в апартамента си, където на отворена входна врата продължил да вика и отправя обиди към съседите си.

БГНЕС

След около 15 минути съседите чули майката на бургазлията да вика за помощ. При качването си видели мъжа да лежи по лице в коридора на апартамента и главата му да е на прага на входната врата. Тялото е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" при УМБАЛ-Бургас.

Психология на едно убийство заради заря – какво се знае до момента (СНИМКИ/ВИДЕО)

От полциията в Бургас съобщиха, че според съдебния лекар, извършил аутопсията на мъжа, причина за смъртта е белодробна емболия. Възможно е тромбът, който е убил мъжът, да се е получил в резултат на побоя, коментират медици.

Извършен е оглед, проведени са множество беседи, разпитани са свидетели и е обходен района за установяване камери за видеонаблюдение. 45-годишния съсед на починалия, с когото се сбили е задържан със заповед за задържане за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
БГНЕС