Треньорът на Бела: Трябва да изчистим името си
Треньорът на Бела: Трябва да изчистим името си / netinfo
Временно изпълняващият длъжността треньор на Беласица - Илия Карадалиев, заяви след загубата с 0:1 от Черноморец, че скандалът, който се развихри след мача на тима с Ботев (0:5) се е отразил на момчетата му.

„Мисля, че стана един равностоен двубой, в който категорично мога да заяви, че не бяхме надиграни от Черноморец. За съжаление, те си вкараха едно от двете положения, ние не успяхме и загубихме. Трябва да кажа, че силите и моментното състояние на отбора, както и напрежението, ни се отрази. Няма нормален човек, на който да не му се отрази този скандал. Играчите приеха това нещо със смях, но този натиск, това писане по вестници и телевизии - бяхме обвинени за виновници и няма начин да не потисне футболистите”, сподели наставникът.

„Тогава имаше футболисти, които не пожелаха да играят – немотивирани, контузии, напрежение, и тогава казах, това не беше в оптималния ни състав и дори и на тренировки не са играли в този състав. Сега ще има допълнително разследване, всички ще бъдат разпитвани. Убеден съм, че няма манипулация от наша страна. Ние държим да изчистим името си. В най-неподходящия момент – положението с президента, с напускане на треньора, и да бъдем мачкани отвсякъде…”, добави още Карадалиев.