Потвърдиха наказанията срещу ФК Септември, президентът Бачев ще води комисията на психиатър
Потвърдиха наказанията срещу ФК Септември, президентът Бачев ще води комисията на психиатър / Снимка: Дарик - Благоевград

Апелативната комисия на БФС потвърди решението на първата инстанция за налагане на строги наказания спрямо футболиста Методи Стойнев, лишен за две години от състезателни права и срещу ФК "Септември"-Симитли, съобщи за Дарик президентът на клуба Методи Бачев.

"Комисията въобще не прие за разглеждане представеното от мен решение на Районния съд в Благоевград, относно пълното оневиняване на Методи Стойнев, Пламен Скендерски и Николай Стойнев, които бяха уличени от съотборниците на столичния кмет Бойко Борисов във ФК "Витоша" във футболно хулиганство", коментира Методи Бачев.

"Възмутен съм от наглите решения на Зоналната комисия. Предлагам на 7-членната група да посети своевременно специализирани психиатрични клиники, даже ще поема изцяло разходите за лечение", заяви президентът на "Септември" Методи Бачев.

"Ще стигнем до Спортния съд в Лозана. Абсурдно е БФС да присъжда победа с 3:0 в полза на "Витоша" без мачът между двата тима да се е играл. Не успяха и машинациите им, провокирани от "Малеш"-Микрево, да изкарат нашите момчета футболни хулигани с явните си лъжи, които обаче не минаха в съдебната зала", коментира Методи Бачев.