Партия на зелените: Нека си помагаме, не на завистта и омразата
Партия на зелените: Нека си помагаме, не на завистта и омразата / Дарик - Благоевград, Любима Калпачка

Зам.-председателят на Партия на зелените Андон Тодоров, досегашен общински съветник в Благоевград и кандидат за нов управленски мандат в местния парламент, откри предизборната кампания.

В препълнената зала на Драматичен театър "Никола Вапцаров" Тодоров представи кандидатите в листата за общински съветници, водач на която е той.

"Нека си помагаме! Община Благоевград е нашият дом, ще работим и занапред да е подреден и чист. Не на завистта и омразата", призова водачът Андон Тодоров своите съпартийци, гости на тържеството, приятели и симпатизанти.

"Това е отборът, който винаги отстоява интересите на всички граждани в Благоевградско. Работихме, работим и ще работим за хората и природата. Ние сме за създаване на Еко инспекция, реализиране на депото за битови отпадъци. Изцяло сме против застрояването на благоевградския парк "Бачиново". Ще изпълним и проекта за изграждане на подлез в квартал "Грамада". Ние от Партия на зелените сме за развитие на масовия спорт в училищата и детските градини, подкрепяме Червения кръст за задължителни часове по плуване. Действаме активно за облагородяване на междублоковите пространства в града, парковете и площадките в цялата община", декларира с увереност Андон Тодоров.

Бюлетината, с която Партия на зелените се явява на 25 октомври, е номер 28. Екозащитниците са твърдо зад кметската кандидатура на Атанас Камбитов.

За откриване на кампанията за вота пристигна председателят на Партия на зелените Владимир Николов, придружен от втория си заместник Йонко Гергов.

Специални гости бяха кандидатите за поредни кметски мандати в Благоевград и Симитли- Атанас Камбитов и Апостол Апостолов.

В листата под номер 28 за нов ОбС в Благоевград са мениджърът Васил Александров, д-р Цветозар Балабанов, строителният инж. Александър Стойков, педагогът Янка Шейтанска, бизнесменът Иван Крънджилски, фармацевтът Олег Огненски, строителният техник Стефчо Гръчки, юристът Мария Циркова, студентът Антон Станковски и кандидатът за кмет на село Церово Гергана Муева.