/ БГНЕС
Филмовата звезда Анджелина Джоли изживява солидарно с жителите на Лвов ужасът да си заобиколен от война. Както ви съобщихме по-рано холивудската знаменитост е на посещение в Украйна.

Там 46-годишната актриса е обект на огромно внимание. По всичко изглежда, че тя е преследвана от множество фенове дори в моментите, в които градът се оглася от сирени, предупреждаващи за въздушно нападение, съобщи "Дейли мейл".

Анджелина Джоли изненадващо се появи в Украйна (ВИДЕО)

В социалните мрежи се появиха няколко видеа, показващи Джоли и нейният екип, които бързат да се скрият на безопасно място.



Дори и в тези напрегнати моменти се вижда, че почитатели на актрисата се опитват да се доближат до нея, за да си направят селфи с една от най-красивите жени на света. Дори бягайки, тя успява да си направи няколко снимки, да помаха на хората и да ги увери: „Добре съм.“

За визитата на Анджелина Джоли в Украйна се разбра по-рано в събота, когато тя бе случайно разпозната от жители на Лвов докато влиза да си купи кафе. Те моментално разпространиха видеа на звездата, а по-късно управата на града разпространи и снимка на актрисата, която е седнала на стълби в компанията на няколко малчугани. Актрисата и посланик на добра воля към ООН Анджелина Джоли пристигна в Украйна, за да подкрепи хората на фона на руската инвазия", съобщиха властите в Лвов.




През февруари звездата говори за войната в Украйна в публикация до своите 12,7 милиона последователи в Instagram. Тогава тя написа: „Като много от вас, аз се моля за хората в Украйна. Моят фокус заедно с моите колеги от @refugees е да се направи всичко възможно, за да се гарантират защитата и основните човешки права на разселените и бежанците в региона. Вече сме виждали съобщения за жертви и хора, които започват да бягат от домовете си, за да търсят безопасност. Твърде рано е да се знае какво ще се случи, но значението на този момент – за народа на Украйна и за международното върховенство на закона – не може да бъде преувеличено.“