Дубай отново ще посрещат туристи след дългата 3-месечна блокада заради коронавирус пандемията. Сред изискванията са туристите да представят отрицателен тест за коронавирус от преди най-малко 96 часа. Вижте още в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Здравна осигуровка

На 7 юли Дубай отново ще приема международни туристи. Всеки, който иска да отиде на почивка там, трябва да носи със себе си валидна здравна осигуровка.

Отрицателен тест за COVID-19

Всеки турист трябва да покаже на летището отрицателен тест за COVID-19, който да е направен преди максимум четири дни. Ако не сте го направили, то ще бъдете тествани задължително в летището в Дубай.

Не правете тези неща в Дубай (ВИДЕО)

Термокамери

Всеки турист трябва да се съгласи да премине през термокамера, преди да мине през паспортен контрол. Ако някой от туристите има висока температура, ще му бъде направен тест за COVID-19, дори и да има удостоверение, че не е болен.

Пет атракции, които трябва да опитате в Дубай (ВИДЕО)

Спазване на мерки

Когато се разхождате в Дубай, трябва задължително да спазвате дистанция, да носите маски, да си миете ръцете често и да потърсите медицинска помощ, ако не се почувствате добре.