/ ThinkStock/Getty Images
37-годишната българка Виолета Иванова е намерена мъртва в река Дунав в Австрия. Жената е била обявена за издирване в началото на април.

Безжизненото тяло на жената бе открито в реката от работници в сряда сутринта близо до електроцентралата в Мелк , предава сайтът krone.at. цитиран от „24 часа“.

Българка бе брутално убита в Полша, намушкана 16 пъти с нож

Предстои аутопсия да изясни причините за смъртта на Виолета. В периода преди да бъде обявена за издирване 37-годишната жена е била на лечение в клиника за борба с алкохолизма в австрийския град Ибс, съобщава изданието.

Българка и германец открити мъртви навръх Нова година на гръцки остров (СНИМКИ)

Родителите на Виолета не вярват случилото се да е нещастен инцидент. "Има прекалено много несъответствия", казва Дида Видева - майка на Виолета.

Българка убита зверски в Испания

Известно е, че във вечерта преди изчезването си 37-годишната Виолета е била със своя приятел - 50-годишен унгарец, собственик на павилион.

Италианската полиция разследва убийството на българка

Мъжът е разказал на органите на реда, че Виолета е била пияна, когато паднала във водата. "Нямаше как да й помогна, тъй като самият аз не мога да плувам", споделя унгарецът. Семейството на Виолета обаче не вярва на историята на унгареца.