/ gettyimages
Мадона отдаде трогателна почит на брат си Кристофър Чиконе, който почина на 63 години този петък. В Инстаграм певицата го определи „най-близкия ми човек от толкова дълго време“, споделяйки за сложната им, но силна връзка.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Кристофър, който е бил директор на турнетата ѝ и участва в ранни клипове като "Lucky Star", почина в Мичиган. „Хванахме се за ръце и танцувахме през лудостта на нашето детство, всъщност танцът беше нещо като лепило, което ни държеше заедно.“

Мадона пише: „Когато най-накрая събрах смелост да отида в Ню Йорк, за да стана танцьорка, брат ми ме последва и отново се хванахме за ръце и танцувахме през лудницата на Ню Йорк.“
  „Той имаше безупречен вкус. И имаше остър език, който понякога използваше срещу мен, но аз винаги му прощавах."

„Опитах се да го запазя жив колкото се може по-дълго“, сподели Мадона, добавяйки, че в последните му моменти отново се хванали за ръце и „танцували заедно“.

Братът и сестрата прекратиха контакт в началото на 2000 г.,след като Мадона се е омъжила за бившия си съпруг, филмовия режисьор Гай Ричи.
  „Последните няколко години не бяха лесни. Известно време не си говорихме, но когато брат ми се разболя, намерихме отново път един към друг."

„Към края той изпитваше толкова силна болка, че отново се хванахме за ръце, затворихме очи и танцувахме заедно."

„Радвам се, че той вече не страда, никога няма да има някой като него. Знам, че той танцува някъде.“

Наскоро от рак почина и мащехата на Мадона - Джоан, а по-големият брат на звездата - Антъни, почина в началото на миналата година.


Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
ВВС