/ Снимка: Дарик, архив
Турски прокурор поиска доживотна присъда затвор при строг режим за главата на "най-ужасяващото семейство" в Турция по обвинения в извършване на редица жестоки убийства, включително на 35-годишна жена и осемгодишната й дъщеря, съобщи турската телевизия СиЕнЕн-Тюрк.

Тунджер Устаел от семейство Палу и още шестима обвиняеми по делото срещу семейство Палу се явиха в съда в град Коджаели (Западна Турция).
Днес в съда за тежки престъпления в Коджаели се състоя петото заседание по делото срещу бруталното семейство, предаде БТА.

Жена, убила любовника си със счупена чаша, и синът й застават пред съда

Срещу Тунджер Устаел са повдигнати редица обвинения, включително за извършване на умишлени убийства, лишаване от свобода на хора, използване на чужди кредитни карти. Устаел е обвинен и в прилагане на мъчения и сексуални посегателства над деца. Останалите обвиняеми, които са вярвали в свръхестествените способности на Устаел, са заподозрени в оказване на съдействие на Устаел и прикриване на престъпленията му.

На 10 януари 2019 г. членовете на "най-ужасяващото семейство" в Турция бяха арестувани в пряк ефир. Седемте членове на семейството, което шокира цяла Турция, бяха арестувани по време на предаване за разследвания на водещата Мюге Анлъ, излъчвано по частната телевизия АТВ. Предаването на Анлъ е било гледано от милиони зрители в Турция.