Жерар Улие: Никога няма да водя Франция отново
Жерар Улие: Никога няма да водя Франция отново / netinfo
Техническият директор на Френската футболна федерация Жерар Улие категорично отрече появилите се информации в последните дни, че е пред завръщане в националния тим на „петлите” като селекционер.

Настоящият наставник Раймон Доменек е поставен под непрестанни критики от всички страни и според специалистите дните му начело на отбора са преброени.

Улие ръководи националния отбор на Франция през 1992 и 1993 година, когато претърпя една от най-големите си загуби именно от отбора на България.

Бившият наставник на Ливърпул напусна треньорското поприще преди две години, когато бе отстранен от отбора на Лион. Улие е категоричен, че никога за в бъдеще няма да води тима на „петлите” отново.

„Застанах на поста технически директор на федерацията защото харесвам с хората, които работя и дадох дума на президента”, коментира Улие.

„Никога не съм мислил да напускам и не искам да правя каквото и да е друго. Именно затова отказах предложения да поема клубни тимове и мога да кажа, че никога няма да се завърна като национален селекционер”, категоричен бе специалистът.