Ники Михайлов подписа с Твенте за ЧРД
Ники Михайлов подписа с Твенте за ЧРД / netinfo
Младежкият национал на България Николай Михайлов подписа договор с холандския Твенте за 1+1 години, научи Гонг. Българинът ще пази като преотстъпен в този период, защото правата му се държат от Ливърпул. Михайлов може да се върне в Англия следващото лято, ако „мърсисайдци” имат нужда от услугите му.

„Много съм щастлив, че подписахме. Новият треньор Стив МакЛарън искаше да остана. Сега ще почерпя съотборниците ми, защото имам рожден ден”, каза по телефона от Холандия юношата на Левски.

Според запознати личните условия в новия договор на Ники Михайлов са още по-добри от тези в предишния контракт за преотстъпване. В Холандия бе личният му агент Лъчезар Танев, както и човек от неговата кантора.

Това лято интерес към Михайлов отново прояви италианският Фиорентина, но до преговори с Ливърпул не се стигна, заради желанието на Твенте и Михайлов да продължат съвместната работа.

През изминалата футболна година синът на Борислав Михайлов игра в дублиращата формация на тима от Холандия. За новия сезон Ники се надява да се пребори за място в първия състав, който ще играе квалификации за влизане в групите на Шампионската лига.