Моуриньо прекратява изявите си в английската преса
Моуриньо прекратява изявите си в английската преса / netinfo
Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо ще ограничи контактите си с медиите. Това заяви той в официално изявление по повод появилите се информации в английската преса, че е възможно да поеме отбора на Реал Мадрид.

„Тъжно е, че медиите в Англия не можат да възприеме истината адекватно и да проумеят реалността. Те интерпретират всяко изявление по свой собствен начин и подлагат на дискусии всичко, затова ще огранича изявите си”, заяви португалецът.

Той даде разяснение по повод на някои негови думи: „Неотдавна в Испания казах, че би било огромна чест за мен да стана треньор на велик клуб като Реал Мадрид, но това е невъзможно до 2010 година. Аз имам договор с Челси. Аз обичам този отбор, английския футбол и ми харесва да работя тук. Няма вариант, при който аз да се окажа в „белия балет” през следващата година.”

Моуриньо изрази своето уважение към Фабио Капело с думите: „Сега ми е трудно да си представя по-подходящ треньор за Реал Мадрид.”

„Не мога да възприема факта, че пресата продължава да променя смисъла на казаното от мен. Искам да заявя, че ще огранича контактите си с медиите до коментарите след конкретните мачове. Повтарям, че искам да остана в Челси до 2010 година. Това е моето желание”, каза още наставникът на „сините” от Лондон.

Още спортни новини в Gong.bg