Лудият Макс и красивата Елеонора все по-щастливи заедно
Лудият Макс и красивата Елеонора все по-щастливи заедно / netinfo

Бившият пилот в Moto GP Макс Биаджи изглежда „като на седмото небе” заедно със своята любима Елеонора Педрон.

Италианските медии периодично пускат папарашки снимки на двойката, на които двамата демонстрират близостта си. Този път Макс и неговата половинка - Елеонора, която е Мис Италия 2002, бяха засечени в центъра на Милано. Преди няколко дни двама бяха спипани да си купуват бутикови дрехи, които най-вероятно съвсем скоро ще покажат пред обективите, въпреки че и нито единият, нито другият са от най-суетните звезди на Ботуша.

Влюбените, които след около 3-годишна връзка взеха решение да заживеят заедно, предпочетоха да се поразходят в удобния спортен стил.

В момента красавицата гради кариера на актриса, и както не веднъж са казвали и двамата – не бързат да преминат към по-сериозната крачка - брак. Тя е с 11 години по-млада от Макс, но според местните издания това не пречи на отношенията им.

Преди около две години се заговори, че моделът и актриса Елеонора Педрон и бившият пилот Максимилиано Биаджи са се разделили, но сега по всичко личи, че съвместният живот се отразява добре на соченият за плейбой до преди няколко години Макс.