Лазаров: Допуснахме много елементарни грешки
Лазаров: Допуснахме много елементарни грешки / netinfo
Нападателят на ЦСКА Здравко Лазаров заяви след равенството с Пирин днес, че „армейците” са допуснали елементарни грешки при головете на домакините. Лазаров не пропусна да коментира и скандалното съдийство в срещата, като заяви, че главният съдия „толкова си може”.

„Допуснахме много елементарни грешки. От три атаки ни вкараха два гола и след това започнаха да лежат. Не мисля, че това беше футбол. Смятам, че се игра само 50-60 минути”, заяви Лазаров.

„Трябва да работим и да оправяме тези грешки. Тръгнахме добре и не виждах, как ще загубим този мач, но така се случи. При втория гол вместо да му даде картон за симулация, той си хвана топката с ръка, а ние спряхме да играем. Може би и това е наша грешка, тъй като не трябваше да спираме. Все пак показахме характер и успяхме да стигнем до точката. Съжаляваме много, защото бяхме дошли за трите точки тук”, каза още Електричката.

„Няма какво да коментирам съдията. Той момчето толкова си може. Според мен имаше 2-3 неадекватни отсъждания и сам си развали мача. Мисля, че грешката при втория гол обърна мача. Ще спечелим дербитата, защото в тях се играе футбол, а не се лежи по терена”, допълни Лазаров.