Изрязани бикини, много плът, волейбол и лятно настроение
Изрязани бикини, много плът, волейбол и лятно настроение / netinfo

Двукратният участник на олимпийски игри Николас „Ники” Бергер, който заедно с австрийския си сънародник Робърт Новотни ще бъде част от веригата по плажен волейбол Mtel Beach Masters даде специално интервю само за Гонг, в което разкри очакванията си от българското му Лято 2007.

„Предстои ни нещо голямо, нещо хубаво"- каза Бергер - „Ще покажем тук чуждестранната конкуренция. И преди съм бил тук, но като състезател в зала. След това правих бизнес изследване на износа и вноса. Сестри Янчулови ги имам за мои забавни приятели.

„Няма да участвам на трета олимпиада. След като играхме с Робърт в Сидни и Атина вече помагаме на австрийската верига по бийчволей и българската Mtel Beach Masters. Българите ще разберат и опознаят, че плажният волейбол е истински атрактивен и забавен спорт. Точно затова сме тук, за да помогнем и се надявам, че в близките години ще има и национална верига тук и ще излязат успешни състезатели от България, които да стигнат до Олимпийските игри."

"Женският плажен волейбол е за гледане, а за игра е мъжкият. Ако искаш да видиш изрязани бикини и много плът, можеш да отидеш и да гледаш женските турнири. Ако искаш истинска надпревара също можеш да гледаш жените, но и мъжките турнир също, така мисля. Това е наистина добра комбинация – съчетанието от лятното настроение и професионален спорт”, сподели 198-сантиметровия волейболист.