/ NOVA
Гледайте един от най-номинираните сериали от вторник до четвъртък в 22.00 ч.
Носителят на 31 номинации за различни престижни награди сериал „Добрата съпруга“ ще направи своя дебют в ефира на NOVA от 4 юни, 22.00 ч. Предизвикалата фурор поредица ще разкаже с епизодите си от вторник до четвъртък историята на една смела жена, която решава да загърби статуквото и изцяло поема живота си в свои ръце. В ролята на „Добрата съпруга“ е носителката на "Еми" и наградата на Гилдията на филмовите актьори Джулиана Маргулис, позната на зрителите с участието й в многократно награждавания медицински сериал "Спешно отделение". Създатели на новия сериен хит са Робърт и Мишел Кинг, а изпълнителни продуценти големите имена в киното - братята Тони и Ридли Скот.

Джулиана Маргулис от „Спешно отделение“ до днес

Добрата съпруга
NOVA

Новият сериал по NOVA ще срещне зрителите с Алиша Флорик - съпруга и майка, която дръзко поема пълната отговорност за семейството си и отново тръгва на работа, след като съпругът ѝ попада в затвора заради публичен скандал, включващ секс и политическа корупция. Преглъщайки предателството и смазващото публично унижение, Алиша взима решение да започне живота си отначало. Започва работа като младши адвокат в престижна кантора в Чикаго заедно с дългогодишния си приятел, бивш състудент и партньор в кантората Уил Гарднър, който иска да види как ще се справи Алиша след 13 години извън съдебната зала.

Основният й конкурент в кантората е наскоро завършил възпитаник на Харвард, който на пръв поглед е приятелски настроен, но е готов на всичко, за да може именно той, а не Алиша, да заеме една от свободните щатни позиции. За първи път от години Алиша се отказва от ролята си на "добрата съпруга" и поема собствената си съдба в ръцете си. Трупайки увереност с всеки изминал ден, тя започва да се преобразява от презряната съпруга на корумпиран политик в упорита работеща жена със собствени идеали.

Добрата съпруга
NOVA

Дръзкият сюжет и силният драматичен ефект носят на „Добрата съпруга“ небивал успех сред активната телевизионна аудитория и в други страни като Англия, Германия, Дания, Испания и Австралия, част от които излъчват сериала в праймтайма на съответния канал. Никой не е по-изненадан от огромния успех на криминалната драма от самата главна актриса. „И през ум не ми е минавало, че "Добрата съпруга" ще стане хит“, коментира Джулиана Маргулис, която след първия сезон получава "Златен глобус" за най-добра актриса в ТВ сериал и наградата на Гилдията на филмовите актьори за най-добра актриса в драматичен сериал. Сред останалия звезден каст са имената на Алън Къминг, Крис Нот, Кристин Барански, Джош Чарлс и др.

Любопитен драматичен сюжет с нотка криминална мистерия ще предложи ефира на NOVA всяка делнична вечер с епизодите на телевизионния сериен хит „Добрата съпруга“. Не пропускайте от 4 юни, вторник, от 22.00 ч.