Ценни съвети за перфектен имидж дава ПР експертът Ива Екимова и атрактивният ангел EVA
В новия епизод на InstaQueen красивите участнички Ирина, Ивомила, Радостина, Доби, Ирена и Десислава се учат на ред, дисциплина и мотивация. Сълзи в очите и изненади ще предизвика новото предизвикателство пред кандидат-ангелите, а водещата Мегз и менторът Ива Екимова ще дадат отговор на въпроса какво е нужно, за да се изгради перфектният имидж .

InstaQueen
NOVA

Талантливата дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз прави изненадваща проверка на претендентките за победата, за да разбере доколко те съумяват да контролират реда и емоциите си в динамиката на ежедневието. Защо е важно младите дами да поддържат в перфектен вид дома си, вижте в новия епизод на InstaQueen.

Освен неочаквана проверка, Мегз е подготвила поредното трудно предизвикателство пред младите дами. Кандидатките за короната разполагат с 10 минути, за да представят себе си в 30-секундно видео, а за изпълнението на задачата следят ПР специалистът Ива Екимова и един от най-любимите ангели на Мегз – EVA. Шестте красавици разкриват себе си пред камерата, но емоционалното предизвикателство се оказва по-трудно за една от тях.

InstaQueen
NOVA

Кои са най-полезните инструменти в Instagram? Какво предизвика сълзи в очите на една от участничките? Отговорите на тези и много други въпроси ще откриете в новия епизод на бляскавото уеб риалити InstaQueen първо във Vbox7.com.

InstaQueen
NOVA

Успоредно със сериите, феновете ще могат да следят и ежедневните премеждия на новите най-популярни момичета в истории и публикации в официалния профил на шоуто в Instagram и Facebook. Гледайте InstaQueen всеки вторник и петък във Vbox7.com.

Следете актуалната информация за шоуто в Instagram и Facebook.